Παρευρισκόμαστε σε 35ο CHINAPLAS

May 8, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παρευρισκόμαστε σε 35ο CHINAPLAS

 

Η Co. τεχνολογίας LIYI, ΕΠΕ συμμετείχε στη διεθνή έκθεση πλαστικών της 35ης Κίνας (CHINAPLAS), επιδεικνύοντας τον εξοπλισμό δοκιμής και την επαγγελματική τεχνολογία της. Σαν εργοστάσιο που ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις του εξοπλισμού δοκιμής, LIYI έχει τις επαγγελματικές πωλήσεις και την ομάδα υπηρεσιών, και την πλούσια εμπειρία στην παροχή του υψηλής ποιότητας εξοπλισμού δοκιμής στους πελάτες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παρευρισκόμαστε σε 35ο CHINAPLAS  0

 

Τα προϊόντα LIYI καλύπτουν το σταθερό εξοπλισμό δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας, τους βιομηχανικούς φούρνους, τους καταχωρητές λειωμένων μετάλλων, rheometers, τις UV εξεταστικές αίθουσες, κ.λπ., και έχουν περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001. LIYI είναι πάντα δεσμευμένο στην παροχή του καλύτερων εξοπλισμού δοκιμής και των λύσεων για τα εργαστήρια, τις επιχειρήσεις, και τα όργανα επιστημονικής έρευνας. Τα τελευταία χρόνια, LIYI έχει καινοτομήσει συνεχώς και έχει βελτιώσει τη συνεργασία με τα επαγγελματικούς όργανα και τους πελάτες επιστημονικής έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και έχει προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας εξεταστικού εξοπλισμού. LIYI θα συνεχίσει επίσης να υποστηρίζει την έννοια «της ακεραιότητας, ποιότητα, υπηρεσία, καινοτομία» για να παρέχει στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες.

 

Σε αυτήν την έκθεση, LIYI επέδειξε τον πρόσφατα αναπτυγμένο πολλών χρήσεων σταθερό εξοπλισμό δοκιμής θερμοκρασίας του και υγρασίας, που έχει την ακρίβεια και τη σταθερότητα ελέγχου υψηλότερης θερμοκρασίας, και μπορεί να μιμηθεί περισσότερους όρους κλίματος για να ικανοποιήσει τις εξεταστικές ανάγκες των διαφορετικών βιομηχανιών. Επιπλέον, LIYI παρουσίασε επίσης την πιό πρόσφατη UV εξεταστική αίθουσα και το βιομηχανικό φούρνο, καθώς επίσης και το λαστιχένιο και πλαστικό εξοπλισμό δοκιμής όπως rheometers και οι καταχωρητές λειωμένων μετάλλων.

 

Η συμμετοχή στην έκθεση CHINAPLAS είναι ένα από τα σημαντικά μέτρα LIYI για να επεκταθεί περαιτέρω ο εσωτερικός και οι διεθνείς αγορές. Μέσω αυτής της έκθεσης, LIYI έχει διευθύνει τις εκτενή και σε βάθος ανταλλαγές και τη συνεργασία με τους συναδέλφους και τους πελάτες βιομηχανίας, και την κερδισμένες προσοχή και την αναγνώριση από όλα τα κόμματα. LIYI θα συνεχίσει να ενισχύει την καινοτομία και την τεχνολογικές έρευνα και την ανάπτυξη, να βελτιώσει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και τα επίπεδα εξυπηρέτησης, να παρέχουν στους πελάτες τον καλύτερο εξοπλισμό δοκιμής και τις λύσεις, και να προωθήσει την υγιή ανάπτυξη της βιομηχανίας εξεταστικού εξοπλισμού.

 

Συγχρόνως ευχαριστήστε τον πελάτη για την αναγνώρισή μας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παρευρισκόμαστε σε 35ο CHINAPLAS  1

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Vickey Jin
Τηλ.: : +86 13925868409
Φαξ : 86-769-2362-4890
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)