Προφυλάξεις και μέθοδοι συντήρησης καυτών και κρύων κλονισμών

October 24, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις και μέθοδοι συντήρησης καυτών και κρύων κλονισμών

Την καυτή και κρύα αίθουσα δοκιμής κλονισμού στοχεύουν κυρίως στη δοκιμή προσαρμοστικότητας των ηλεκτρολόγων, των ηλεκτρονικών προϊόντων, των αρχικών συσκευών τους, και άλλων υλικών όταν αποθηκεύονται, μεταφεμένος, και χρησιμοποιημένος σε ένα περιβάλλον με τη γρήγορη θερμοκρασία αλλάζει.

 

Χρησιμοποιείται κυρίως για την περιβαλλοντική δοκιμή προσομοίωσης των φυσικών και άλλων σχετικών χαρακτηριστικών του προϊόντος υπό τους όρους των στιγμιαίων αλλαγών στην υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία σύμφωνα με τα εθνικά στρατιωτικά πρότυπα ή τις καθορισμένες από το χρήστη απαιτήσεις.

 

Μετά από τη δοκιμή, εξετάζεται για να καθορίσει εάν η απόδοση του προϊόντος μπορεί ακόμα να καλύψει τις προκαθορισμένες απαιτήσεις για το σχέδιο προϊόντων, τη βελτίωση, τον προσδιορισμό και την επιθεώρηση εργοστασίων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις και μέθοδοι συντήρησης καυτών και κρύων κλονισμών  0

1. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

 

(1) η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της αίθουσας δοκιμής υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας χρησιμοποιεί ένα τριφασικό σύστημα πέντε-καλωδίων, και το καλώδιο εξοπλισμού είναι ένα καλώδιο τέσσερις-πυρήνων, τριφασικά καλώδια, και ένα μηδέν καλώδιο. Παρακαλώ δώστε προσοχή στη μηά διάκριση γραμμών. Επειδή μέρος του φορτίου του εξοπλισμού και το σύστημα ελέγχου είναι μονοφασικά, η σύνδεση της λανθασμένης μηάς γραμμής θα αναγκάσει τον εξοπλισμό για να μην εργαστεί και να μην βλάψει.

 

(2) το επίγειο καλώδιο αυτού του εξοπλισμού έχει μια στήλη επίγειων καλωδίων για να εξασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός στηρίζεται καλά για να καταστήσει τον εξοπλισμό ασφαλή και αξιόπιστο. Η λανθασμένη σύνδεση του μηδενός και τα επίγεια καλώδια θα αναγκάσουν τον εξοπλισμό για να λειτουργήσουν ανώμαλα.

 

(3) εάν το καλώδιο πρέπει να επεκταθεί λόγω των παραγόντων όπως η περιοχή του χρήστη, παρακαλώ εξασφαλίστε ότι οι εκτιμημένες παράμετροι του σκοινιού επέκτασης και της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιούμενων μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του προϊόντος.

 

2. Τόπος συναντήσεως

 

(1) πολλή θερμότητα θα παραχθεί κατά τη διάρκεια της χρήσης αυτού του εξοπλισμού. Παρακαλώ αποθηκεύστε τον εξοπλισμό σε μια καλά-αερισμένη θέση.

 

(2) μην χρησιμοποιήστε αυτόν τον εξοπλισμό κοντά στα εύφλεκτα υλικά ή στα εκρηκτικά περιβάλλοντα.

 

(3) μην το χρησιμοποιήστε σε ένα περιβάλλον με τα ισχυρά μαγνητικά πεδία και την ισχυρή δόνηση.

 

 

Πληροφορίες ασφάλειας χρήσης

 

 

1.Do να μην συνδέσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προϊόντων δοκιμής με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του εξοπλισμού, διαφορετικά θα αυξήσει το φορτίο δύναμης του εξοπλισμού. Εκτός αν η συσκευή έχει μια διεπαφή δύναμης προϊόντων δοκιμής.

 

2.It είναι αυστηρά απαγορευμένο για να εξετάσει τα εύφλεκτα, εκρηκτικά, ιδιαίτερα διαβρωτικά, και ιδιαίτερα ραδιενεργά στοιχεία.

 

3.Do να μην φέρει ή να μην εξετάσει τον εξοπλισμό όταν τροφοδοτείται επάνω ή κατά τη λειτουργία.

 

4. Το χαμηλής θερμοκρασίας κρυοπάγημα, η θερμοκρασία στην αίθουσα δοκιμής κρύου και θερμικού κλονισμού είναι πολύ χαμηλό κατά τη διάρκεια της χαμηλής θερμοκρασίας δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής ή στο τέλος της δοκιμής, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός εάν πρέπει να ανοίξετε την πόρτα του κιβωτίου για να αποφύγετε το κρυοπάγημα.

 

5. Τα υψηλής θερμοκρασίας εγκαύματα, και η θερμοκρασία στην καυτή και κρύα αίθουσα δοκιμής κλονισμού είναι πολύ υψηλά όταν εκτελείται η υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής ή στο τέλος της δοκιμής, εάν πρέπει να ανοίξετε την πόρτα του κιβωτίου, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός για να αποφύγει τα εγκαύματα.

 

6. Ηλεκτροπληξία. Αν και ο εξοπλισμός έχει τα υγιή αντι-ηλεκτρικά μέτρα κλονισμού, πρέπει ακόμα να δοθεί προσοχή, ειδικά το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου. Υπό τις συνθήκες εργασίας, μην αγγίξτε τα ηλεκτρικά μέρη.

 

 

Μέθοδος συντήρησης

 

 

A.The το θερμαντικό σώμα (συμπυκνωτής) της μονάδας ψύξης της καυτής και κρύας μηχανής δοκιμής κλονισμού πρέπει να διατηρηθεί τακτικά και να κρατηθεί καθαρό. Ο σκόνη-κολλώδης συμπυκνωτής θα αναγκάσει την υψηλής τάσεως αλλαγή του συμπιεστή για να πηδήσει μακριά και να παραγάγει έναν ψεύτικο συναγερμό. Ο συμπυκνωτής πρέπει να διατηρηθεί τακτικά και μηνιαία. Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη σκόνη συνδέομαι με το πλέγμα ψύξης συμπυκνωτών ή να χρησιμοποιήσετε μια σκληρή βούρτσα για να το βουρτσίσει μετά από να ανοίξει ή να χρησιμοποιήσει ένα υψηλό ακροφύσιο αέρα για να φυσήξει καθαρός τη σκόνη.

 

Τα B.When που ανοίγουν και που κλείνουν την πόρτα ή που παίρνουν το αντικείμενο δοκιμής από το φούρνο, δεν αφήνουν το στοιχείο να μπει σε την επαφή με τη λαστιχένια άκρη στην πόρτα για να αποτρέψουν τη λαστιχένια άκρη από την καταστροφή και να κοντύνουν τη ζωή.

 

C.The το έδαφος γύρω από και στο κατώτατο σημείο της ατράκτου πρέπει να κρατηθεί καθαρό ανά πάσα στιγμή για να αποφύγει τα ατυχήματα και την υποβάθμιση απόδοσης που προκαλείται από την εισπνοή της σκόνης μεγάλων ποσών στη μονάδα.

 

D.The το σύστημα ψύξης της καυτής και κρύας μηχανής δοκιμής κλονισμού είναι ο πυρήνας αυτής της μηχανής. Παρακαλώ επιθεωρήστε όλους τους σωλήνες χαλκού μιά φορά σε ένα εξάμηνο για τη διαρροή της ψυκτικής ουσίας, και όλους τις ενώσεις και τους λιμένες συγκόλλησης. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή των λεκέδων πετρελαίου, παρακαλώ ειδοποιήστε την επιχείρηση ή την εξετάστε άμεσα.

 

E.The οι υψηλής τάσης επαφές της επιτροπής διανομής δύναμης πρέπει να καθαριστούν και να εξεταστούν τουλάχιστον μία φορά το χρόνο στο δωμάτιο διανομής δύναμης. Η χαλάρωση των επαφών θα βάλει τον ολόκληρο εξοπλισμό σε ένα επικίνδυνο εργαζόμενο κράτος. Εάν είναι ελαφρύ, τα συστατικά θα είναι έγκαυμα έξω, και εάν είναι βαρύ, πυρκαγιά, συναγερμός, και η προσωπική ζημία είναι πολύ επικίνδυνη. Κατά την καθαρισμό, χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε την εσωτερική σκόνη.

 

Τα F.Please δεν διορθώνουν τις καθορισμένες τιμές των προστατών δύο πέρα-θερμοκρασιών στο κιβώτιο διανομής της καυτής και κρύας μηχανής δοκιμής κλονισμού άνετα. Έχουν ρυθμιστεί στο εργοστάσιο. Αυτός ο διακόπτης προστασίας χρησιμοποιείται για να προστατεύσει το σωλήνα θέρμανσης από το κάψιμο και το συναγερμό αέρα. Καθορισμένο σημείο = καθορισμένο σημείο 20℃~30℃ θερμοκρασίας.

 

Το G.When η καυτή και κρύα μηχανή δοκιμής κλονισμού παίρνει το προϊόν αφότου φθάνει ο χρόνος για τη δοκιμή του προϊόντος, πρέπει να κλειθεί και το προσωπικό πρέπει να φορέσει ξηρός, ενέργεια-απόδειξη, και θερμοκρασία-ανθεκτικά γάντια για να επιλέξει και να τοποθετήσει το προϊόν.

 

Καθαρισμός H.The και συντήρηση του εσωτερικού και έξω από την καυτή και κρύα περίπτωση δοκιμής κλονισμού.

 

I.The η μηχανή δοκιμής θερμικού κλονισμού πρέπει να αφαιρέσει τις εσωτερικές ακαθαρσίες (αντικείμενα) πριν από τη λειτουργία.

 

J.The το δωμάτιο διανομής δύναμης καθαρίζεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ή περισσότερο. Κατά την καθαρισμό, παρακαλώ χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα

αφαιρέστε την εσωτερική σκόνη. Έξω από το την κιβώτιο πρέπει να καθαριστεί περισσότερο από μία φορά ένα έτος, και μπορεί να σκουπιστεί με το σαπωνώδες νερό κατά καθαρισμό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Vickey Jin
Τηλ.: : +86 13925868409
Φαξ : 86-769-2362-4890
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)