Πόσο ξέρετε για τους βιομηχανικούς φούρνους;

October 28, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τους βιομηχανικούς φούρνους;

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών προϊόντων, ο φούρνος μπορεί να διαιρεθεί σε έξι τύπους: ενιαία - πόρτα, διπλή - πόρτα, κυκλοφορία - δακτυλογραφήστε το φούρνο, τον κρεμώντας τύπο, το βαλμένο σε στρώσεις και ρέοντας τύπο ψησίματος, και σύμφωνα με τις διαφορετικές τεχνικές απαιτήσεις προϊόντων, οι διάφοροι τύποι φούρνων, διάφοροι τύποι φούρνων, διάφοροι τύποι φούρνων αυτό διαιρούνται σε τρεις τρόπους της εναέριας μεταφοράς, η οποία είναι ο αέρας, το αριστερό και το δεξιός, και ο οριζόντιος τύπος αεροπορικών μεταφορών

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τους βιομηχανικούς φούρνους;  0

 

Το carto - η κατοικία φούρνων τύπων αποτελείται γενικά από το λεπτό πιάτο χάλυβα, η επιφάνεια είναι χρωματισμένη, και το στούντιο αποτελείται από υψηλό - πιάτο ποιοτικού δομικού χάλυβα. Γεμίστε την ίνα πυριτικών αλάτων μεταξύ του κοχυλιού και του στούντιο. Η θερμάστρα μπορεί να εγκατασταθεί στο κατώτατο σημείο, και η κορυφή ή οι πλευρές μπορεί επίσης να τοποθετηθεί. Το όργανο ελέγχου θερμοκρασίας υιοθετεί τον ευφυή πίνακα ψηφιακής επίδειξης, ρύθμιση PID: διαμορφώστε 999,99 ώρες του χρονικού ελεγκτή και συνδέστε με τη συσκευή συναγερμών. Καταστήστε τη λειτουργία της μηχανής ψησίματος ευκολότερη, γρήγορη και αποτελεσματική.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τους βιομηχανικούς φούρνους;  1

 

Μέθοδος γρήγορης μεταγενέστερης χρήσης ψύξης του υψηλής θερμοκρασίας φούρνου

 

Η θερμοκρασία του υψηλής θερμοκρασίας φούρνου είναι γενικά περισσότεροι από 300 βαθμοί. Αφότου χρησιμοποιείται ο πελάτης, εάν το υλικό πρέπει να ληφθεί έξω, η εσωτερική θερμοκρασία του φούρνου πρέπει να επιτευχθεί στο κανονικό κράτος θερμοκρασίας. Εάν η θερμοκρασία μέσα στο κιβώτιο είναι ανοιγμένη πάρα πολύ υψηλή, είναι εύκολο να προκληθούν τα ατυχήματα ασφάλειας.
Αφήστε το κιβώτιο του υψηλής θερμοκρασίας φούρνου να φθάσει στην αξία θερμοκρασίας δωματίου. Οι κοινές μέθοδοι είναι οι ακόλουθες:

1: Ο πιστωτικός δροσίζοντας συμπιεστής, γεμίζει τον κλιματισμό στο πεδίο, και επιτυγχάνει την επίδραση της γρήγορης ψύξης.

2: Προσθέστε τη συσκευή αζώτου και γεμίστε το άζωτο μέσα στο πεδίο για να επιτύχετε την επίδραση της γρήγορης ψύξης. Αν και και οι δύο των οποίων μπορεί να επιτύχει την επίδραση της γρήγορης ψύξης, οι δαπάνες τους θα αυξηθούν. Ιδίως, τα όργανα μεγάλων κλιμάκων έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις για τις ευκαιρίες συμπίεσης. Το άζωτο έχει ένα πληρωμένο αέριο. Περισσότερο χρησιμοποιείται, όσο υψηλότερο το κόστος, περισσότερο δεν είναι συμβάλλον στις δαπάνες αποταμίευσης. Τόσο πώς μπορεί να κερδίσει δαπάνες και να επιτύχει την επίδραση της γρήγορης ψύξης; Ο ίδιος ο φούρνος έχει μια φυσική διαδικασία ψύξης. Αφότου σταματά ο φούρνος, ο φούρνος θα έχει μια φυσική διαδικασία ψύξης. Η φυσική ψύξη είναι μια πολύ αργή διαδικασία. Με σκοπό την απαίτηση της γρήγορης ψύξης, η επιχείρησή μας πρόσθεσε μια νέα συσκευή στον εξοπλισμό για να επιτύχει το σκοπό της γρήγορης ψύξης, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να παραχθούν άλλες δαπάνες και να κερδηθούν δαπάνες. Προσθέστε τη συσκευή στη συσκευή αέρα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τους βιομηχανικούς φούρνους;  2

 

Η διαφορά μεταξύ του βιομηχανικού φούρνου και του συνηθισμένου φούρνου

 

1. Καταρχάς, οι βιομηχανικοί φούρνοι χρησιμοποιούνται γενικά για το ψήσιμο επάνω από 200 βαθμούς ως παραγωγή και δοκιμή εργοστασίων και οι συνηθισμένοι φούρνοι είναι γενικά κάτω από 200 βαθμούς, μόνο για την ένα αποθήκευση και ψήσιμο


2. Το εσωτερικό υλικό του βιομηχανικού φούρνου είναι γενικά ανοξείδωτο, ενώ ο συνηθισμένος φούρνος είναι γαλβανισμένο πιάτο


3. Το στρώμα μόνωσης του βιομηχανικού φούρνου είναι 100mm παχύ, ενώ ο γενικός φούρνος είναι 35 ~ 50mm


4. Όταν ο βιομηχανικός φούρνος κάνει περισσότερους από 200 βαθμούς, η θερμοκρασία του εξωτερικού τοίχου δεν υπερβαίνει 30 βαθμούς

και όταν ο συνηθισμένος φούρνος κάνει περισσότερους από 100 βαθμούς, ο εξωτερικός τοίχος είναι πολύ καυτός, και είναι εύκολο να καούν οι άνθρωποι

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τους βιομηχανικούς φούρνους;  3

 

Μπορεί ο βιομηχανικός φούρνος να κλείσει τον κυκλοφορώντας ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος;

 

Βιομηχανικός φούρνος, φούρνος ακρίβειας, φούρνος Dongguan, σταθερός φούρνος θερμοκρασίας, σχηματική αναπαράσταση σχεδίου ως εξής:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τους βιομηχανικούς φούρνους;  4

 

Ο βιομηχανικός φούρνος, φούρνος ακρίβειας, φούρνος Dongguan, σταθερός φούρνος θερμοκρασίας, μέθοδος εναέριων μεταφορών διαιρείται σε:

 

1. Funwind.

2. περίπου ο θυελλώδης τύπος

3. Οριζόντιος εξαερισμός

 

Σύμφωνα με τα διαφορετικά προϊόντα, ένας λογικός τρόπος να ψηθεί ο αέρας. Η αρχή εργασίας του φούρνου είναι να χρησιμοποιηθεί ο αέρας περιστροφής παραθυρόφυλλων για να εγκαταστήσει το σώμα θερμότητας στην οπή αερισμού. Ο ανεμοστρόβιλος στέλνει το ζεστό αέρα από το κανάλι αέρα φούρνων. Μετά από τους εσωτερικούς πόρους του φούρνου, το αεροσκάφος εκτρέπεται, και έπειτα ο ανεμοτροχός απορροφιέται πίσω από την άλλη πλευρά του αεραγωγού. Ο σκοπός, η θερμοκρασία κάθε κύκλου θα αυξηθεί μιά φορά. Ο περισσότερο αριθμός κύκλων, η πιό ομοιόμορφη θερμοκρασία στο φούρνο για να φθάσει στο σταθερό κράτος θερμοκρασίας.

Στη χρήση του φούρνου, ο κυκλοφορώντας ανεμιστήρας δεν μπορεί να κλειθεί κατά τη διάρκεια της χρήσης ή της σταθερής θερμοκρασίας, επειδή ο φούρνος πρόκειται να στείλει το ζεστό αέρα σε κάθε μέρος του κιβωτίου από τον κυκλοφορώντας ανεμιστήρα. Εάν ο κυκλοφορώντας ανεμιστήρας σωλήνων ή ο ανεμιστήρας είναι σπασμένος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος, η θερμότητα του θερμαντικού σώματος δεν μπορεί να παραδοθεί στο εσωτερικό του φούρνου, αναγκάζοντας τη θερμοκρασία μέσα στο φούρνο για να είναι σοβαρά ανώμαλη, και θα καψει επίσης τη θερμότητα της τρίχας. Επομένως, ο κυκλοφορώντας ανεμιστήρας είναι πολύ σημαντικός, και πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο κυκλοφορώντας ανεμιστήρας τρέχει κανονικά!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Vickey Jin
Τηλ.: : +86 13925868409
Φαξ : 86-769-2362-4890
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)